Cinema en família

Aprendre coses noves té premi a "Rabbit School, els guardians de l'ou d'or"

En Max i els seus nous amics ens ensenyaran com utilitzar la màgia dels conillets de Pasqua per a una bona causa

Aquest diumenge a la tarda, la sessió de cinema en família ens porta una història ideal per a súpers a partir de 5 anys i que ens parla de canvi i de superació personal. "Rabbit School, els guardians de l'ou d'or" està basada en un clàssic de la literatura infantil alemanya, la novel·la "Die Häschenschule" (1924), d'Albert Sixtus, encara molt popular com a lectura formativa per a nens i nenes arreu d'Europa.

 

 

La pel·lícula ens presenta en Max, un conill adolescent que, pel seu caràcter rebel, acaba internat per la força en una escola de conills de Pasqua. Al principi, a en Max, el centre li sembla molt avorrit i antiquat, però comença a identificar-s'hi quan una família de guineus amenaça la tranquil·litat de la institució.

Les guineus volen robar un ou de Pasqua molt especial que hi ha amagat a l'escola. Per aturar-les, en Max es farà amic d'una companya, l'Emmy, i de la senyora Hermione, que creuran en el seu talent i li ensenyaran les arts de la màgia dels conills de Pasqua.

"Rabbit School, els guardians de l'ou d'or" ens ensenya la importància d'obrir-nos a aprendre coses noves i a fer nous amics, que ens poden ajudar a superar els reptes que la vida ens presenta. S'emet al Super3 aquest diumenge 23, a les 15.30. I també la podreu veure a la web del Super3