Els o-o-ossets, una sèrie que vol educar entretenint

L'os polar Bjorn i l'os bru Bucky són grans amics i aprenen moltes coses l'un de l'altre. El Bjorn sap moltes coses i té un profund respecte per la natura i el Bucky té un esperit innovador i sempre busca una solució a qualsevol situació, tot i que no sempre la troba.

Qui són aquests dos ossos amics que viuen al bosc? Un és en Bjorn, un os polar que ve del nord, i l'altre és en Bucky, un os bru que ha viscut sempre en el mateix bosc. Els dos personatges són ossos joves, amb moltes ganes de fer coses, especialment en Bucky, que és inventor i que s'atreveix amb qualsevol qüestió tècnica i a qui no li fa por ni innovar ni crear nous aparells. El Bjorn viu en sintonia amb la natura i parla sovint de com es fan les coses al nord, al seu lloc d'origen.

 

 

Les històries dels dos ossos poden servir d'inspiració per fer activitats amb la família: per exemple anar a observar la natura, i fer-ho sense molestar els animals i respectant la natura. I també per tenir noves idees sobre com menjar o jugar.

 

Discussions i solucions

A molts capítols d'"Els o-o-ossets", ens expliquen un petit conflicte entre el Bucky i el Bjorn. Aquests ossos són molt enginyosos i sempre troben solucions creatives als seus problemes: a l'excés d'ús dels videojocs, o a consumir massa menjar poc sa, per exemple. També poden trobar el camí de tornada quan es perden o posar en valor les coses senzilles davant la tecnologia. Les seves diferències, però, no afecten l'amistat entre el Bjorn i el Bucky.

 

Els amics del Bucky i el Bjorn

A més a més, a la sèrie trobem un pollet que és diu Pollet, que és la mascota del Bucky, i una jove guineu, la Franny, que esdevindrà una gran amiga dels dos ossos. La Franny és tranquil·la, intel·ligent, intuïtiva, més jove que el Bucky i el Bjorn i també més assenyada. Al llarg dels capítols, s'incorporaran a la colla altres animals que viuen al bosc.

 

Podeu veure "Els o-o-ossets" al canal Super3, i també a la seva web, l'app, i plataformes digitals a qualsevol hora. Els horaris d'emissió, els podeu consultar aquí