El Mic acosta les fruites i verdures als més petits

Amb el bon temps, la natura s'omple de colors vius i alegres. També hi ha més varietat de fruites i verdures, que el Mic i els seus amics mostren als menuts

L'equip del Mic sempre ha fomentat la bona alimentació; fins i tot al "Mic" hi ha una cançó dedicada als vegetals: "Fruites i verdures de tots colors". Laia Gimó, directora del programa, recorda que:

"Al Mic i els seus amics els agrada molt la fruita i la verdura. Des dels inicis del programa, els personatges han dibuixat, jugat, cuinat o menjat aliments vegetals, amb el desig de compartir amb els nens i nenes més petits el gust per una alimentació saludable."

Entre els vídeos que podeu trobar a la web i les plataformes digitals del Super3 hi trobareu, entre d'altres, els clips "El Cincsegons parla amb un plàtan", "El joc d'olorar mandarines" o "La mànega de l'hort". Amb aquestes i altres històries del Mic i els seus amics, els més petits coneixeran les fruites, les verdures i les hortalisses d'una manera més atractiva. I també amb aquesta cançó:

 

.