Estrena de la segona temporada: "Operació Juliette"

Marika, una investigadora de misteris

La Marika sempre troba misteris als quals busca respostes, fins i tot a l'escola!

La Marika és una noia canadenca de 11 anys a qui agrada investigar i resoldre misteris. Per trobar les respostes sempre embolica els seus amics, l'Annie i en Francis. En la segona temporada de la sèrie, els tres companys han tornat a l'escola i, a més a més d'estudiar, hauran d'investigar per ajudar una altra alumna, la Jade, que està en perill.

Lucia Cavezzali és la guionista de la sèrie i la creadora de Marika, un personatge que està inspirat en la Frédérike, la filla de l'escriptora, i també en ella mateixa quan era petita. Abans de poder-les veure en una web sèrie, les aventures de Marika i els seus amics van ser explicades en una col·lecció de 4 llibres.

Els llibres es llegeixen a les escoles del Quebec i, quan l'autora les visitava, li comentaven que estaria molt bé veure-les en vídeo. Passat un temps, amb l'ajuda de la seva germana Nathalie, que és actriu, i del director Yann Tanguy, la Lucia va fer una proposta a una productora i es van fer els 10 primers capítols de "Marika". La producció va ser un èxit i ja se n'han fet quatre temporades. La segona temporada, "Operació Juliette", es basa en el llibre del mateix títol.

Tots els capítols de "Marika" es poden veure a la web del Super3, un cop emesos pel canal de televisió els divendres a les 21 hores.