Manduka

El programa s'emet De dilluns a divendres, a les 15.10
Dissabte, a les 8.55 i a les 19.30
Divendres, a les 20.00, al Super3

Amb el menjar sí que s'hi juga! Estrenem "Manduka"

Al capdavant de "Manduka" hi ha la xef de 12 anys Paula Alós, que en cada programa rep la visita d'un convidat famós.

Divendres, el canal Super3 estrena el programa de cuina "Manduka", una de les grans apostes de la nova temporada. L'objectiu de "Manduka" és introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia. I per fer-ho, es plantejarà la cuina com un joc.

Amb un to entretingut, l'espai trencarà el mite que diu que "amb el menjar no s'hi juga", ja que a "Manduka" tothom hi jugarà molt.

Al capdavant de la cuina de "Manduka" hi haurà la xef de 12 anys Paula Alós. Aquesta mataronina, que cuina des que tenia 8 anys, es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Junior". Al seu costat hi haurà el Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, situat sota la casa de la Paula i on ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d'animacions en 3D i amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

A cada programa, la Paula rebrà la visita de convidats famosos. Pel "Manduka" hi passaran, per exemple, els músics Suu, Els Catarres, Adrià Salas (La Pegatina), Josep Montero (Oques Grasses), Manu Guix i Lildami; els actors i actrius Carlos Latre, Mireia Portas, a més de Clàudia Riera i Mireia Oriol, dues protagonistes de la sèrie de TV3 "Les de l'hoquei"; els youtubers David Rees i Carla Laubaló; els presentadors Òscar Dalmau, Sílvia Abril, Laia Ferrer i Quim Masferrer, així com la Juliana, el Roger i el Joan del programa "Adolescents iCat". I no hi faltaran alguns dels protagonistes del canal Super3, com Laia Servera, de l'"Info K"; Dani Jimenez, del "Dinàmiks", i la Pati Pla i el Senyor Pla de "La família del Super3".

La Paula elaborarà una recepta amb els convidats i al final del programa decidirà si el convidat ha fet prou mèrits per endur-se el davantal exclusiu del "Manduka" cap a casa o no.

La base de "Manduka" serà l'entreteniment i la diversió, però sense deixar de banda els continguts més didàctics relacionats amb l'ús d'una gran varietat d'ingredients saludables i amb consells i trucs sorprenents. Les receptes que la Paula prepara al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Seran propostes molt saludables, amb una gran presència de fruites i verdures i una àmplia varietat de proteïnes, que deixaran de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

La cançó del programa, molt divertida i enganxosa, ha estat creada per Marc Parrot i la interpreta la Paula.

"Manduka" s'afegeix, així, a la llarga llista de programes de producció pròpia del canal Super3, que transmeten valors a través de la combinació de l'entreteniment i la divulgació.

Capítol 1 - Ous farcits Manduka Style amb Òscar Dalmau

En el primer capítol del programa els riures estan assegurats gràcies a un convidat d'allò més simpàtic, i més tenint present que no s'ha posat mai un davantal! La Paula i l'Òscar cuinaran ous farcits però amb un farcit molt sorprenent. A més, a la secció "Food trucs" s'aprendrà a pelar ous ràpidament amb una cullera i a trinxar julivert fàcilment; i a la part de manualitats es crearà un gos globus amb raïm. Tot això i molt més en un programa que, com indica el seu nou, serà ben farcit de continguts.