Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC11 - Quins canvis!

Contingut per majors de 10 anys

S'acosta el dia que han de fer una exposició oral a classe i els amics parlen dels temes que presentaran. La Lara està morta de por: tot i que se sent còmoda amb el tema que ha triat no se sent capaç de parlar en públic. En Toni i la Mònica estan molt satisfets perquè creuen que el tema que han triat és únic; aviat es desinflen quan s'adonen que han triat el mateix! La Lara no és l'única que no vol fer l'exposició. En Deon està tan espantat com ella i decideix que no la farà. La Lara descobreix per què en Deon no vol parlar en públic: a en Deon li està canviant la veu i li fa molta vergonya que li surtin galls.
La Lara decideix que si en Deon no la fa, ella tampoc. En Deon veu que si no la fan tindran problemes, i cedeix. La Lara l'anima que sigui ell mateix i que sigui honest. Junts decideixen enfrontar-se a la classe i a les seves pors, tot i que qui realment provoca pànic és en Gabriel. Parlarà de la seva col·lecció d'insectes i ha perdut la taràntula! Ai!