Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC16 - Quin Estrès, fer-se Gran!

Contingut per majors de 10 anys

La Mònica està a punt de fer els anys, però s'emporta un bon disgust quan la seva mare li envia un missatge amb una foto i els amics li diuen que "no ha canviat gens ni mica" des de l'any passat. Cada vegada està més trista quan creu que la Lara i l'Akira canvien de tema (sobre granets i nois) quan ella s'hi acosta perquè pensen que ella no és prou madura per parlar d'aquests temes. Veu que les seves amigues surten fins tard i no l'hi diuen, pensa que és que no volen anar amb una nena petita. Per tant decideix demostrar-los que ja és molt gran.
En realitat, la resta del grup amb la professora i els altres companys de classe estan organitzant una festa sorpresa per celebrar l'aniversari de la Mònica. En Toni observa que en Gabriel, sense fer cap esforç, carrega una caixa de refrescos que ell no podria ni arrossegar i compara els seus braços amb els músculs més marcats d'en Gabriel. L'endemà, la Mònica està a punt de perdre l'autobús. Arriba just a temps i va vestida amb la roba de la mare de la família que l'acull i va tan maquillada que gairebé ni se la reconeix. En Toni i la resta de passatges se'n riuen. A l'institut, la Mònica està desconsolada i la Lara i l'Akira la volen ajudar perquè vegi que no s'ha de preocupar, que ja creixerà quan toqui. La convencen perquè vagi a classe i allà descobreix que l'estan esperant per fer-li una festa sorpresa. En Toni li demana perdó i li xiuxiueja un secret: s'ha passat mitja nit fent exercicis per desenvolupar la musculatura i ara no pot ni aguantar un got i encara menys una caixa! Comparteixen un moment de reconeixement mutu i la Mònica s'adona que ja està bé tal com està.