Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC19 - Més que fans

Contingut per majors de 10 anys

La classe rep l'encàrrec de fer un vídeo sobre la seva vida i les experiències en una escola internacional. La superestrella Mandy MInstrell hi va per ensenyar-los com es fa, cosa que fa molt feliç en Gabriel. La Mònica està encantada amb l'encàrrec perquè li dóna l'oportunitat de fer realitat el seu somni: ser presentadora de televisió! Però mentre el grup prepara el vídeo es veu ben clar que la Mònica s'està convertint en una mena de diva; no escolta els altres i acapara la càmera sempre que pot. Només quan la Mònica veu la Mandy sense la seva roba espectacular i sense maquillatge s'adona que la vida d'una estrella no és tan fàcil com sembla. La Mandy li explica que la seva professió requereix molt d'esforç per treballar en grup i molt durament i que potser ella estaria més preparada per fer una cosa que realment li agrada: per exemple la música! Quan s'adona del seu error, la Mònica se'n va disparada a demanar disculpes als seus amics.
Mentrestant, la resta del grup s'està mirant el vídeo... que és un desastre total! La Mònica suggereix que facin servir la gravació i la converteixin en un videoclip. D'aquesta manera, amb l'ajuda dels seus amics, el dia acaba bé i fent el que li agrada.