Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC14 - L'amor fa mal

Contingut per majors de 10 anys

En Toni s'ha enamorat bojament de la Brenda, una noia de l'escola. Sense que els seus amics ho sàpiguen decideix declarar-li els seus sentiments seriosament, de manera que ella no es pugui resistir a sortir amb ell. Se'n va a casa, es grava cantant una cançó d'amor i envia el vídeo per e-mail a la Brenda. Demà serà un dia meravellós!
L'endemà, la Brenda obre el missatge a classe... com la resta de companys. Per error en Toni ha enviat el missatge a tothom. La Brenda no es pot creure que li hagi fet una cosa així, se'n va molt enfadada i deixa en Toni humiliat i enfonsat del tot.
En Toni no entén que la Brenda el rebutgi. En Deon i en Gabriel li volen fer veure que la gravació era molt exagerada i que el fet que ho hagi rebut tothom no l'ha ajudat gaire. Quina vergonya que deu està passant la Brenda! Però en Toni només pot pensar en la seva tristesa. Mai es recuperarà d'això, se n'haurà d'anar a viure a una cova. La Lara, l'Akira i la Mònica estan fent un treball que consisteix a fer un diari en vídeo quan descobreixen la Brenda tancada al lavabo plorant desesperadament. Parlen amb ella i tot i que encara està enfadada entén que en Toni no l'ha volgut avergonyir expressament. Les noies han gravat tota la conversa i corren a ensenyar-la a en Toni. En Toni treu forces d'on pot per demanar perdó a la Brenda. Potser ja no hi haurà cap història amb ella, però almenys ella el podrà aconsellar sobre com enlluernar una noia la pròxima vegada.