Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC17 - Enganxats

Contingut per majors de 10 anys

El grup d'amics és a la biblioteca, busquen informació per fer un treball sobre l'Antic Egipte quan en Gabriel descobreix que ha guanyat 6 entrades per ell i els seus amics per la final nacional de bàsquet. Mentrestant, en Toni troba un joc a internet que va de mòmies. S'ha enganxat tant al joc que fins i tot fa veure que s'ha posat malalt per quedar-se a casa i no parar de jugar.
Els seus amics no poden entendre que en Toni passi hores i hores a l'habitació enganxat a la pantalla i hi envien l'Akira perquè parli amb ell seriosament. Però es desesperen: l'Akira s'hi enganxa tant com ell. La cosa empitjora tant que l'Akira i en Toni perden la noció del temps i es perden la final de bàsquet. Mentrestant, en Gabriel, la Mònica, la Lara i en Deon s'ho passen la mar de bé al partit. En Gabriel fins i tot guanya la possibilitat de fer un tir des del mig camp i així coneix el seu ídol, la llegenda del bàsquet, en Arnold Morrison! Una mica tristos perquè els altres no han vist el partit, ensenyen a l'Akira i en Toni el que s'han perdut. Enfonsats, s'adonen que jugar per internet s'ha convertit en una obsessió i juren que a partir d'aleshores invertiran més temps en aficions més constructives.