Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC12 - Enfonsar-se o surar

Contingut per majors de 10 anys

Les escoles organitzen una competició de natació i el grup d'amics hi participarà. En Deon és el capità de l'equip i en Toni, en Gabriel i l'Akira han de competir.
El problema és que en Gabriel, de nit, està despert fins molt tard i al matí no es pot llevar i no arriba mai a l'hora. La Mònica té moltes ganes de substituir en Gabriel, que no ha arribat a temps, però just quan es llança a la piscina ell apareix i la Mònica se n'ha d'anar a la banqueta. No és la primera vegada que passa i la Mònica s'enfada molt. El dia de la competició, tot i els esforços d'en Toni perquè en Gabriel arribi a l'hora, no ho aconsegueix. Quan en Deon i l'equip necessiten la Mònica, ella es menja l'orgull i com que vol nedar en llança a l'aigua per competir amb els altres equips. Per desgràcia no guanyen, però els amics s'adonen del que realment estava en joc. En Gabriel els ha deixat tirats i els altres estaven tan entusiasmats amb la competició que no han tingut en compte els sentiments de la Mònica. Però com que són amics es perdonen. Ja se sap que ningú és perfecte.