Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC20 - Coses lletges

Contingut per majors de 10 anys

Avui toca examen oral de llengua i en Toni s'ha llevat de mal humor. En Deon i en Gabriel van fent bromes com sempre, però en Toni s'ho agafa tot molt malament. A mesura que passen les hores, en Toni està cada vegada més irritable i ofès. Quan arriba l'hora de l'examen, el fa molt malament. Mentrestant la Mònica té una missió: fer els pastissos més bons que la Lara i l'Akira. La Mònica comença bé, però perd la recepta i decideix continuar seguint l'instint. El resultats són uns pastissets dolentíssims! No volen ferir els seus sentiments i la Lara, l'Akira, en Gabriel i en Deon li diuen que són molt bons, els més bons que han tastat mai.
Després de l'examen, en Toni està tan enfadat que s'encara a crits amb la Mònica. Li diu que els pastissets són els pitjors que ha menjat mai. De seguida s'adona que ha anat massa lluny quan els altres li recriminen el que ha fet. No entén què li passa... i és que té les hormones revolucionades. Els altres s'adonen que no ha volgut ferir els sentiments de la Mònica expressament i de seguida s'obliden del seu temperament canviant. Tothom té mals dies i això només és un aspecte més del fet de fer-se gran.