Després de gairebé 15 anys

La família del Super3 s'acomiada amb un programa especial el 19 de juny

Tots els integrants de la família del Super3 asseguts al sofà
La família del Super3

La família del Super3 tanca el 19 de juny amb un programa especial que s'emetrà pel Super3 i per TV3. No et podem explicar res del que passarà, res d'espòilers, súper, però estem convençuts que t'agradarà.

Ara que ja ha començat el compte enrere, potser et ve de gust recordar alguns dels moments que has viscut amb la família durant els gairebé 15 anys d'història. Recordes la Lila quan era petita? O el moment en què la Nenúfar i la Matoll van néixer? I què has de dir de les festes dels súpers o de les cançons que has repetit una i una altra vegada!

Ja pots recuperar els millors moments de la família del Super3 o tornar a reviure la història de la família des del primer capítol! Cantar i ballar amb les cançons o recordar les festes dels súpers amb els plans del senyor Pla!

I, súper, si vols deixar el teu record de la família, escriu-nos què és el que més t'ha agradat, amb quina cançó et vas enganxar, a quina festa vas anar o si et vas fer alguna foto a l'estadi cridant! Volem que comparteixis els teus records de la família del Super3!

Tenim una cita el 19 de juny i mentre arriba, gaudeix amb el millor de la família del Super3!