Una sèrie que agradarà a tota la família

"L'Ernest i la Rebecca": una insòlita amistat

"L'Ernest i la Rebecca" es va publicar primer en forma de còmic. La Rebecca és una nena amb problemes immunitaris i "s'inventa" un virus que l'ajuda en el seu dia a dia. L'any 2019 es va començar a emetre la sèrie que ara podeu veure al canal Super3.

A la sèrie, la Rebecca es refreda i d'un esternut d'aquell refredat en surt un virus, l'Ernest, un microbi que ja no ho és perquè, per començar, no és microscòpic. Aquest "microbi" té la particularitat de poder-se transformar en un munt de formes, per exemple una gorra o una motxilla, i va a tot arreu amb la Rebecca. Després del primer ensurt, esdevenen amics inseparables.

 

La necessitat d'una abraçada

Tot i que la protagonista és una nena de "sis anys i mig", "L'Ernest i la Rebecca" agrada a persones de totes les edats perquè ens recorda moments que passen a la vida d'una família. Com aquell moments en què tothom està ocupat i no li fan cas a la Rebecca, que necessita una abraçada. Qui no ha estat massa enfeinat o qui no ha necessitat una mica d'atenció?

 

 

Qui té germanes o germans discuteix

La Rebecca és la germana petita de la Coralie, una adolescent que s'estima molt la seva germana però que està més interessada en la música i els nois. Les baralles entre les dues noies provocaran més d'un somriure als adults que vegin la sèrie.

 

 

"Ja no t'estic amiga"

Aquesta sèrie recordarà als adults situacions que poc han canviat amb els anys. Les amistats del col·le són especials i és "trenquen " amb la famosa frase "Ja no t'estic amiga", tot i que algunes d'aquelles amistats que es van trencar desenes de vegades encara duren. La Rebecca també té una millor amiga amb qui trencar... per una estona.

 

 

Algunes habilitats del virus Ernest

El personatge de l'Ernest a vegades ens fa reflexionar sobre com som els humans i també és un amic de debò per a la Rebecca. Però, d'altra banda, també ens parla de les seves habilitats com a virus; per exemple: es pot copiar a si mateix ràpidament. I en la sèrie pot copiar qualsevol cosa i esdevenir qualsevol cosa: es pot transformar en una gorra o en una motxilla. Evidentment, aquestes habilitats no les tenen els virus reals.

 

 

Aquesta sèrie es va començar a emetre l'any 2019 a França, abans de la pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2. La tardor del 2020 es van emetre vídeos curts en què l'Ernest i la Rebecca explicaven les mesures de precaució que havien de seguir els nens a França.

Podeu veure "L'Ernest i la Rebecca" a la web, l'app, a les plataformes digitals i a la televisió del Super3. Aquí en podeu consultar els horaris d'emissió.