Itch

Contingut apte per a majors de 7 anys
Una nova sèrie de ciència i intriga

Els elements d'Itch

L'Itch busca, allà on va, substàncies dels elements de la taula periòdica dels elements. Aquestà cerca el portarà a trobar-ne un de nou... i perillós.

El jove Itch fent un experiment
El jove Itch fent un experiment

La sèrie que podeu veure a les nostres pantalles la protagonitza un jove australià de 14 anys que es diu Itchabold Lofte, més conegut com a Itch. El nom Itch vol dir "picor" en anglès i no té res a veure amb la xarxa social Twitch. El protagonista explica al primer capítol de la sèrie que el nom li va posar la seva mare, cosa que no és gens extranya, però ningú no en sap el significat.

 

  • Al primer llibre de la trilogia "Itch" tampoc no n'hi ha l'explicació. Abans de ser una sèrie"Itch" va ser primer una trilogia de llibres de l'escriptor i radiofonista britànic Simon Mayo i l'Itch dels llibres és un jove anglès de Cornwall.

 

La dèria de l'Itch és col·leccionar elements de la taula periòdica. El jove agafa els elements de la seva família (a vegades sense el seu permís) i també els busca en un mercat de segona mà perquè l'Itch sap prou química com per extreuren les substàncies i completar la seva col·lecció. Val a dir, però, que, a vegades, té algun "petit accident".

 

Mentre busca entre les andròmines d'un paradista, troba una pedra que està calenta, una pedra extraordinària. I tot que sap que allò no és "normal" i sospita que pot ser radioactiva, la guarda a la bossa.

 

  • Tot i que els experts que han glossat aquesta sèrie consideren que és curosa amb els temes científics, se sorprenen i critiquen que el personatge de l'Itch no prengui cap mena de precaució.

 

Al primer capítol, "Elemental", quan l'Itch treu la pedra de la bossa, tothom es posa malalt, menys una persona. Caldrà seguir la sèrie per trobar-ne l'explicació... o no

 

"Itch" la podeu veure al Canal Super3, al web, a l'aplicació per a mòbils del Super3, a l'Hbbtv i a les aplicacions per a televisions digitals