InfoK
El programa s'emet
De dilluns a dijous, a les 19.30

Voleu saber més sobre la Jane Goodall i els ximpanzés?

La millor amiga dels ximpanzés és Jane Goodall, una de les figures més importants en la història de la primatologia

 
Jane Goodall. La millor amiga dels ximpanzés

El recorregut que traça aquest volum al llarg de la vida de Jane Goodall no solament explica en què van consistir les seves dècades d'estudis amb ximpanzés o quins van ser els seus principals descobriments, sinó que al mateix temps serveix per transmetre importants valors com ara el respecte a la vida animal i al medi ambient.
 
 
 
Jane Goodall. Una història inspiradora

L'Albert es reuneix cada tarda amb els nens del campament d'estiu per a explicar històries reals sobre persones veritablement excepcionals. Aquesta vegada, explica la fascinant història de la Jane Goodall i de com va aconseguir realitzar el seu somni seguint el seu cor.
 
 
 
Petita & Gran. Jane Goodall

Jane Goodall somiava de petita amb viatjar a l'Àfrica i viure al costat dels animals. Ja de gran va treballar i va estalviar els diners suficients i va viatjar a Kenya. Allà va conèixer al doctor Louis Leakey que la va contractar com a assistent. Després va viatjar a Tanzània per estudiar als ximpanzés en estat salvatge. Apropant-se a ells amb paciència, la van acceptar i els va estudiar dia a dia. Així es va convertir en la major especialista mundial en ximpanzés. Actualment dedica la seva vida a la conservació del medi ambient i a l'educació.
 
 
 
Yo, Jane

Una emotiva història de la vida real que és un homenatge a una dona apassionada per la naturalesa. Amb una gran sensibilitat i unes gotes d'humor, Patrick McDonell ens explica la història de la Jane, una nena anglesa nascuda en una família amb pocs recursos, que somnia en anar a l'Àfrica a conèixer els animals que ha vist en els llibres.