Enguany la Festa dels Súpers ve carregada de novetats. El seu format canvia i no es fa en un únic espai com en edicions anteriors, sinó que arriba a diferents ciutats de Catalunya. Una altra de les novetats és que et calen invitacions per poder-hi assistir. Si no en tens, no s'hi pot entrar.

La Festa dels Súpers On Tour és un gran espectacle de dues hores, sense les activitats exteriors d'altres anys. Es fa en recintes tancats i, per tant, l'aforament és limitat. La festa continua sent gratuïta, però cal que reservis invitacions mitjançant la web del Super3 per poder assegurar el teu lloc a l'espectacle. Cada persona pot reservar un màxim de 4 invitacions, de les quals 1, com a mínim, ha de ser per a una persona adulta.

El Super3 ha preparat un gran espectacle en què participen tots els personatges del canal. A cada ciutat es fa un únic espectacle en dues sessions: una al matí i una altra a la tarda. Només es pot assistir a un dels dos.

Els equips de la Corporació Catalana dels Mitjans Audiovisuals enregistraran espectacle, que es difondrà per les seves plataformes de comunicació.