Anar a la navegació principal
Superxarxa

El youtuber Miquel Montoro explica que va patir assetjament

Miquel Montoro té 15 anys i molta gent el segueix i mira els seus vídeos a YouTube. Però quan tenia 8 anys van començar-li a fer bullying a l'escola. La situació es va allargar fins als 12 anys.

Tothom pot parlar de l'assetjament i fins i tot moltes persones heu vist o patit situacions de molta agressivitat que es transformaven en assetjament quan el maltractament es repetia. Miquel Montoro ara és molt conegut pels seus vídeos, en què explica assumptes de la seva vida quotidiana: parla de taronges, de com es fan les mandonguilles i també de com ell i una colla d'amics van començar a fer vídeos.

El Miquel, però, pot parlar-vos en primera persona de com va patir assetjament, dels 8 als 12 anys, durant la primària. Ho fa molt tranquil però sense oblidar que h va haver companys que es van afegir a l'assetjador, la importància de l'ajuda que va haver de buscar i el tracte amb l'escola.

La història del Miquel demostra que els assetjadors es poden deixar enrere i la importància de ser fidel a un mateix.

 

 

Anar al contingut

Superxarxa

Una xarxa perquè els més grans sàpiguen què opinen altres súpers i puguin compartir aficions i interessos! També hi trobaràs contingut extra i curiositats dels teus programes favorits, enquestes, notícies i molt d'humor. T'hi apuntes?

Cerca posts del blog

Últims posts