Copa UEFA

El València guanya al camp del Girondins per 2-1, i el Vila-real empata a un a Glasgow

El València ha aconseguit endur-se una importantíssima victòria del camp del Girondins, en partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la Copa de la UEFA. Els de Benítez s'han imposat per 2-1, en un partit que han començat perdent. Els gols dels valencians han estat de Baraja i Rufete. Per la seva banda, el Vila-real ha empatat a un al camp del Celtic de Glasgow, el qual suma 75 partits imbatut a casa en competició europea.

Girondins, 1 ¿ València, 2 Sense Aimar, Vicente, Albelda, Ayala, Mista i Angulo, el València no s'ha assemblat gens a l'equip sòlid que estalona el Reial Madrid en la Lliga. L'exmallorquinista Albert Riera ha fet, de falta directa, l'1-0 en el minut 18, aprofitant l'errada de Cañizares. En el minut 26, el conjunt francès s'ha quedat en inferioritat numèrica perquè Mavuba ha vist la targeta vermella directa per una agressió a Sissokó. Pel poc futbol que ha fet durant els 90 minuts, el València s'ha emportat un excel·lent premi de Bordeus. En el minut 30 de la segona meitat, Baraja ha fet la igualada i, a tres minuts per al final, Rufete ha aprofitat un rebuig del pal després d'una rematada de Cannobio per aconseguir l'1-2 definitiu. Celtic de Glasgow, 1 ¿ Vila-real, 1 El Vila-real només ha necessitat 8 minuts per aconseguir el que el Barça no va fer en 90 al Celtic Parc: marcar un gol. L'autor ha estat Josico a centrada de Roger Garcia. Els de la Plana han dominat absolutament la primera meitat i, tot just començar la segona, han pogut sentenciar el partit mitjançant Andersson, que ha rebut una gran assistència de Riquelme. L'heroi local, Henrik Larsson, ha vist com l'àrbitre li anul·lava un gol per mans, però el suec no s'ha enfonsat i en la següent acció ha aprofitat una mala sortida de Reina per fer l'empat a un, que ja seria definitiu. A poc a poc, el conjunt de Paquito s'ha anat apagant i ha patit per conservar l'empat fins a l'última jugada del partit.