El Super3 amb la cultura

L'"InfoK" dedica reportatges al món cultural durant tota la setmana. És moment també d'aprofitar el teu carnet de súper!

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Súper, ja fa algunes setmanes que no pots anar ni als teatres ni als museus. També hi ha altres llocs que t'agradava anar en família que segurament estan tancats. La Covid-19 està provocant moltes situacions que no ens agraden i també estan perjudicant moltes persones. Tot i que no puguem anar a molts llocs o no puguem fer coses que ens agraden, no les hem d'oblidar. I la cultura és una de les coses més importants per als ciutadants d'un país.

Per no oblidar-nos, el Super3 dedica una setmana sencera a parlar d'esdeveniments culturals i de la importància de la cultura per a tots nosaltres.

L'"InfoK", que s'emet de dilluns a dijous a les vuit del vespre, explica per què és important la cultura i com està influint la pandèmia en aquest món. En el programa ens apropem al cinema, a la creació musical amb el cantant Miki Núñez, a la literatura i als mons de ficció amb l'escriptora Muriel Villanueva, i també de poesia.

Recorda que amb el teu carnet de súper pots visitar museus, sales d'exposicions, veure obres de teatre de manera gratuïta i ser el primer de veure algunes de les estrenes de cinema. Ara, algunes de les activitats que acostumes a fer amb el carnet no estan permeses, però sí que n'hi ha d'altres que pots aprofitar. Aquestes són algunes que et poden interessar:

A Barcelona, pots visitar a la Casa Vicens, de l'arquitecte Antoni Gaudí, o pots participar en els diumenges en família al Museu Nacional d'Art de Catalunya.

A Vilanova i la Geltrú, podràs descobrir el Museu Víctor Balaguer, un dels més antics de Catalunya i on trobaràs des de pintures fins a armadures de samurais.

A Tarragona, coneixeràs com vivien el romans de l'antiga Tarraco en una visita guiada.

Si t'agraden les llegendes de bruixes i bandolers, hauries d'anar a l'Espai Montseny, a Viladrau (Osona), o, si vols descobrir el món de les abelles, hauries de fer una excursió al Centre d'Interpretació Apícola del Perelló (Baix Ebre).

Recorda que aquí trobaràs totes la informació al voltant de les activitats que, a dia d'avui, pots fer amb el teu carnet. Et recomanem que, abans d'anar-hi, t'informis de les seves condicions.

Ara, més que mai, #Amblacultura.