El disc de La Marató ja és un èxit!

L'àlbum, que ajudarà a recaptar diners per a la Covid-19, ha batut rècords a tots els punts de venda i ja és el número 1 a iTunes

 

Aquest any, més que mai, el disc de La Marató ha estat un èxit solidari. Aquest diumenge es va exhaurir a la meitat dels llocs on es venia abans de l'hora de dinar, i això no havia passat mai en els 16 anys que s'ha fet el disc!

També a iTunes, on se'n pot comprar la versió digital, s'ha convertit en el número 1 en vendes a Espanya. És l'entrada més forta d'un àlbum dels últims 3 anys. El disc es pot descarregar en format digital fins al març.

A la botiga de TV3, el disc s'ha exhaurit temporalment, tot i que aviat n'hi tornarà a haver de disponibles.

El disc recull 19 cançons que volen explicar 19 emocions vinculades a la Covid. Hi participen un total de 54 artistes tan diversos com Jackson Browne, Rozalén o Intana.

Una de les més celebrades és "Caminem junts", una versió de Doctor Prats a càrrec de la guanyadora i els finalistes del concurs televisiu OT 2020, Nia, Anajú, Hugo, Flavio i Eva.

Com sabeu, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 20 de desembre, amb el lema "Aquesta Marató toca a tothom", i donarà la recaptació a la recerca per la Covid-19.

Notícies relacionades