Torna "Dracs: Cap a nous horitzons"

Els dracs i els seus vikings

Diuen que els gossos s'assemblen als seus amos; els dracs també s'assemblen als seus genets?

Els sis genets de l'illa del Fred volen descobrir nous horitzons, però no anirien enlloc sense els seus dracs. Què tenen en comú? Com són aquests dracs tan especials?

 

El Singlot i l'Esdentegat
El Singlot i l'Esdentegat

Singlot i Esdentegat. L'Esdentegat té en comú amb el Singlot que tots dos porten una pròtesi: el drac porta una part de la cua postissa, sense la que no podria volar, i el jove viking porta una "pota" de ferro. Tots dos van perdre aquesta part del seu cos en una batalla però per a ells no és cap problema. L'Esdentegat és de l'espècie Fúria Nocturna, un tipus de drac poc comú i molt ràpid que pot treure foc pel morro i també emetre ultrasons.

 

Carademoc i el drac Ullalets
Carademoc i el drac Ullalets

Carademoc i Ullalets. L'Ullalets és el drac del Carademoc però també podríem dir que el Carademoc és el viking d'Ullalets perquè el drac sovint li pren el pèl i fa el que vol. Malgrat petites picabaralles, tots dos es cuiden mútuament i l'Ullalets n'està molt del Carademoc. L'Ullalets té la particularitat que es pot inflamar tot, però no es crema.

 

La dragona Tempesta i l'Astrid
La dragona Tempesta i l'Astrid

Àstrid i Tempesta. L'Astrid i la seva dragona s'entenen molt bé. Totes dues són valentes i fortes. La Tempesta és de l'espècie Nadder Mortifera, és la més ràpida dels dracs de la colla i té unes punxes enormes a la cua, que poden fer molt de mal.

 

El drac Rot i Vòmit amb la Trencanous i el Trencacolls
El drac Rot i Vòmit amb la Trencanous i el Trencacolls

Els bessons Trencacolls i Trencanous i el seu drac de dos caps Rot i Vòmit. Tot i que discuteixen mooolt, el Trencacolls i la Trencanous volen als colls d'un drac de dos caps. Cada cap és lleial a un dels bessons però quan hi ha perill, els caps del drac es posen d'acord i decideixen pels seus amos perquè tenen un gran instint de supervivència. Rot i Vòmit és un drac de l'espècie Cremallerus i, per fer foc, un dels caps escup el gas i l'altra, les guspires perquè el gas s'inflami.

 

Cuadepeix i la dragona Barrileta
Cuadepeix i la dragona Barrileta

Cuadepeix i Barrileta. Ell és un viking expert en dracs a qui no agrada gens ni mica barallar-se. És un expert en dracs i té molta cura de la seva dragona. La Barrileta és de l'espècie Gronckle, no és gaire ràpida, però té una cua potent amb què pot donar cops molt forts. A més a més, també menja roques que després llança enceses com si fossin lava. Ja us haureu adonat que Cuadepeix i Barrileta s'assemblen que tots dos són ben rodonets físicament.

 

Podeu veure els nous capítols de "Dracs" al web, a l'aplicació per a mòbils del Super3, a l'Hbbtv i a les aplicacions per a televisions digitals.