Descobrir la Costa Brava

 

Segur que ja saps que les platges de la Costa Brava són increïbles, però, a part de banyar-te a les aigües del Mediterrani i de fer castells de sorra, si aquest estiu visites la Costa Brava, pots fer moltes més coses. Aquí van tres propostes:

 

1. Observa el fons marí de les illes Medes. Des de les cabines submergides del vaixell Nautilus veuràs peixos i coralls espectaculars d'aquesta reserva natural. Per fer les reserves t'has d'informar aquí

 

2. Descobreix plantes desconegudes al Jardí Botànic Marimurtra. Més de quatre mil espècies t'esperen en un espai a tocar del mar i amb unes vistes espectaculars. Plantes de clima tropical a més temperat i, és clar, vegetació mediterrània. Tot el que necessites saber ho trobaràs en aquesta pàgina.

 

3. Navega pel Mediterrani des de Roses fins al cap de Creus a bord de l'Aquarium II. No et perdis cap detall dels paisatges, les cales, les coves, el fons marí i els peixos d'un dels litorals més bonics de Catalunya. Per poder fer la reserva consulta aquesta pàgina.

 

 

Aquestes activitats i moltes més les trobaràs a superactivitats.