Construïm il·lusions amb en Louie i la Yoko

Els petits tenen una nova cita amb "Les construccions d'en Louie i la Yoko", que s'emetrà al Super3 de dilluns a divendres, a les 9.00 i a les 17.55; i els diumenges, a les 9.00

Les construccions d'en Louie i la Yoko
Les construccions d'en Louie i la Yoko

Coincidint amb les vacances d'estiu, aquest 23 de juny, "Les construccions d'en Louie i la Yoko" es posen en marxa al Super3. Aquesta sèrie d'animació per als més petits s'emetrà durant l'estiu de dilluns a divendres a les 09.00 i a les 17.55, i els diumenges a les 09.00.

En Louie i la Yoko son un conill i una marieta molt treballadors. Tenen una caixa d'eines màgica d'on treuen el que els cal per construir tota mena de vehicles, instruments i aparells per ajudar els seus amics: un estruç que vol volar, un eriçó que necessita aigua per regar l'hort, una tortuga que vol collir cireres, un cocodril que no troba la manera d'atreure la clientela al seu restaurant.

Tant se val si és un pont, un carretó, un submarí o un coet per anar a la Lluna: la caixa d'eines màgica no té límits. I el millor de tot és que en Louie i la Yoko ens ensenyaran com construeixen cada cosa pas a pas. Veurem totes les eines que fan servir i totes les peces que necessiten per a cada construcció.

Sempre il·lusionats, quan en Louie i la Yoko van per feina, ens parlen de la importància de l'esforç col·laboratiu. Són un autèntic equip i tenen ben clar que res no és impossible si hi posen ganes i imaginació. Les seves motivacions principals són la solidaritat i l'afany d'ajudar els altres quan tenen una necessitat o un somni. I en cada tasca aprenen alguna cosa valuosa: la construcció de l'objecte porta a la construcció personal i a una sèrie de lliçons vitals que els súpers també podran copsar.