Blog Superxarxa

Algú li havia de dir que és un assetjador

El Dillon se les empesca per fer bromes de mal gust al Boggie amb la complicitat del Harry. A més a més, les grava i les passa als altres alumnes de l'escola perquè se'n riguin. D'això se'n diu bullying.

El Dillon sap que no pot amb la Jack. Ja s'ha enfrontat amb el Jamie per fer-lo fora de l'equip de futbol de l'escola, i ara li toca ficar-se amb el Boggie, qui li ha dit un parell de veritats que no li han agradat gens ni mica.

El Dillon se les empesca per enviar-li un missatge com si fos la Nancy, la noia amb qui el Boggie vol sortir, i el grava mentre l'espera sol com un mussol, amb un ram de flors i dos gelats a les mans, sense que ningú no arribi. A més a més, el Dillon passa el vídeo als companys perquè se'n riguin. Però no tothom li riurà les gràcies. Algú li dirà què és: un assetjador. Ho podeu veure aquí.

Però el Boggie l'hi tornarà al Dillon: farà tot el possible perquè sigui la Jack i no el noi qui guanyi el trofeu de millor esportista de l'escola Kingsmount. I el Jamie i la Jack també tenen un pla perquè el Boggie tingui un reconeixement per tot el que fa pels seus companys amb una cosa que també vol el Dillon.

Cada setmana pots veure un nou capítol d'aquesta sèrie de la BBC al canal Super3, a la web i a les plataformes digitals del Super3.

Anar al contingut