A la vida salvatge

Això és "Bestial!"

Posa't les piles per acompanyar en Brandon i en Kayne en les seves aventures dins la natura salvatge i la cultura aborigen australiana. Comencen aquest dissabte a les 15.55!

 

"Bestial!" és l'experiència de tota una vida. O de dues! En Brandon i en Kayne han decidit llançar-se a l'aventura pels racons més desconeguts d'Austràlia. És un país ple de coses estranyes i meravelloses, i habitat per indígenes que els poden ensenyar rituals màgics.

En Brandon és un jove aborigen que se les sap totes i en Kayne és un "skater" de ciutat que mai s'ha ficat en les profunditats de la natura australiana. L'un a l'altre es plantegen un nou repte cada dia per rastrejar els animals més sorprenents de la vida salvatge del continent. Però tots dos saben que el que compta no és el repte, sinó el camí que han de fer per assolir-lo. Són molt diferents, però de seguida s'entenen molt bé!

Cada capítol és una aventura trepidant i divertida, i els nostres amics la viuen a un ritme explosiu. Persegueixen aranyes perilloses, taurons assassins i serps verinoses, i també pingüins d'allò més simpàtics i tortugues adorables. L'aventura sempre és a prop, escalant barrancs, saltant en paracaigudes o llançant-se amb tirolina.

A més també coneixen la cultura dels llocs que visiten. En Brandon presenta a en Kayne amics de comunitats indígenes que els impliquen en els seus costum, des de cerimònies tradicionals fins a investigar la medicina dels bruixots. Moltes vegades es troben descol·locats, però tot s'ho prenen amb molt bon humor i saben adaptar-se a qualsevol novetat.

"Bestial!" s'estrena aquest dissabte, a les 15.55, amb un capítol sobre el famós diable de Tasmània.