Amb el teu carnet pots...

Viure un estiu brutal a l'Ametlla de Mar

Preparats per a un munt d'experiències aquàtiques: submarinisme, snorkel, caiac i banana boat!

 

 

Al mar pots fer tota mena d'esports. Alguns són pura diversió i uns altres et descobreixen la natura del món submarí. La Cala del Baix Ebre t'ofereix totes les possibilitats. Apunta't tot el que pots fer amb el teu carnet:

 

1. Pots fer caiac i snorkel amb monitors. Tot un matí de navegació i capbussades en les aigües transparents de la Costa Daurada, i una parada especial a la fantàstica cova del Llop Marí. En aquest enllaç trobaràs més informació.

 

2. Pots solcar les càlides aigües a la platja a bord d'una divertida i curiosa llanxa groga en forma de plàtan anomenada "banana boat". T'ho passaràs d'allò més bé! Si en vols saber més, mira aquí!

 

3. Fer un bateig de submarinisme amb una immersió a una profunditat màxima de cinc metres i l'acompanyament d'un instructor certificat. Podràs veure la posidònia i peixos marins, tot un ecosistema de gran bellesa. Tot el que has de saber per fer-lo, ho trobaràs aquí.

 

4. Fer snorkel i aprendre dels guies i professionals del medi marí. Amb aquesta excursió et pots convertir en un científic marí per un dia. Aquí sabràs tot el que necessites! 

 

Aquestes activitats i totes les que pots fer amb el teu carnet, les trobaràs a superactivitats.