Especial Ladybug

Ladybug a Nova York, estrena aquest diumenge!

El Super3 presenta la primera pel·li en català de Ladybug i Cat Noir dins d'una programació plena d'extres, la tarda del 30 de maig

La Ladybug i el Gat Noir surten de París i fan el salt més enllà de l'oceà Atlàntic! Aquest diumenge, a les 15.30, el Super3 estrena la seva primera pel·lícula en català, "El món prodigiós. Nova York, herois units". En aquest episodi especial de les seves aventures, els nostres superherois favorits viatgen a la ciutat que no dorm mai. El motiu és una trobada de germanor entre alumnes francesos i nord-americans, però no s'imaginen que l'Esfinx els ha seguit. Així que hauran de col·laborar amb uns nous amics, els superherois dels Estats Units, per desfer els plans malvats d'un enemic comú, que ara cerca els prodigis amagats a tots els racons del món.

 

 

Amb motiu d'aquesta estrena, el canal dedicarà la tarda d'aquest 30 de maig a una programació especial amb la Ladybug i els seus amics. Es podran veure una pila de peces extres que començaran amb els consells del Mestre Fu als nostres herois per lluitar contra un nou enemic que és massa petit per veure'l, el virus de la Covid-19.

Els extres també inclouran vuit parts de "Prodigiosa: Els secrets". Aquestes peces ens expliquen coses que abans no sabíem sobre l'univers de la Ladybug: els amics, la família, els kwamis, els akumatitzats, els superpoders i els nous herois. Entre aquestes peces, també recuperarem tres dels millors capítols de la sèrie: "El Faraó", "Horrificator" i "Animaestro".