Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Salut i malaltia

Les malalties poden afectar tothom, també els més petits. En aquest capítol, els nens reflexionaran, a partir de la pròpia experiència, sobre què vol dir estar malalt. Ens explicaran el canvi de vida que comporta la malaltia, o el dolor i la por de la mort que sorgeixen davant una malaltia greu, ara ja superada. El patiment afecta i condiciona també les relacions dins la família.

Les protagonistes:

-ARIADNA
12 anys, l'Hospitalet de Llobregat
L'Ariadna va tenir un coma diabètic fa un any i mig. Des d'aleshores ha hagut d'aprendre a conviure amb la diabetis, una malaltia que al començament es negava a acceptar. Aquesta malaltia l'obliga a injectar-se insulina abans de cada àpat. Però l'Ariadna, a qui després li van diagnosticar celiaquia, també ha hagut de canviar d'hàbits alimentaris i està obligada a mesurar tot el que menja.

-NATÀLIA I AINHOA
9 i 11 anys, la Llagosta
A la Natàlia li van diagnosticar una leucèmia quan tenia cinc anys. Des del començament va saber que era una malaltia greu i que es podia morir, però mai no va perdre el somriure.
La malaltia i l'experiència a l'hospital, on s'hi va estar set mesos, va ser molt dura també per als pares i la germana. A l'Ainhoa li va costar molt assimilar la malaltia de la seva germana petita i pensa que potser li va fallar quan ella més la necessitava.