Summa Positiva és un programa que parla dels grans temes de la vida com la família, la mort, els sotracs emocionals, els conflictes, els bons moments i els mals moments.
Diversos testimonis, anònims i populars, expliquen la seva pròpia experiència i això ens serveix com a referència a l'hora d'enfrontar-nos a situacions delicades, difícils, o quotidianes.
Aquestes persones ens mostren la seva faceta més íntima, la de les emocions, i ens expliquen com han estat capaces de sortir-se'n. D'aquesta manera l'espectador té l'oportunitat de descobrir valors i maneres de fer que pot aplicar a la seva vida. Per complementar aquesta experiència personal, Summa Positiva recull també l'opinió d'especialistes i posa en pràctica alguns experiments vitals.
 
Summa Positiva no ofereix receptes màgiques, només mostra la vida real.
 
El format
El programa té una durada de 30 minuts i es centra sobretot en persones que ens expliquen les seves experiències vitals des de casa seva, la feina o "el lloc dels fets". Tatiana Sisquella acompanya alguns dels testimonis i també ens mostra les aplicacions pràctiques que els experts comenten.
El programa compta amb la col·laboració de psicòlegs, metges, sociòlegs i filòsofs. Aquests expecialistes ens ajuden a donar una visió global i completa de temes com "refer-se d'un sutrac", "la primera vegada" o "anar de bòlit".

Summa Positiva no vol alliçonar ni donar receptes màgiques per sortir-se'n perquè la teva solució la tens tu mateix.
Anar al contingut