El grup ha passat per diferents programes de TV3

Stay Homas, el fenomen musical del confinament canta en exclusiva per l'"APM?"

El Klaus i el Rai són dos components de Buhos i el Guillem forma part de Doctor Prats. Fins fa poc, els fans associaven les seves cares a aquests dos grups de música catalans però, des que ha començat el confinament, formen part d'un nou projecte que els identifica encara més: Stay Homas. És el trio musical del confinament

Anna Garcia Lozano

"Stay Homas... esto es el Bronx"

Sí, els Stay Homas també han passat per l'APM?. El trio més famós del confinament, que ofereix dia sí dia també una nova cançó des de la terrassa de casa seva al barri barceloní de l'Eixample, ha estat el protagonista de la secció "La televisió és cultura". Han explicat que van començar a fer i tocar les seves cançons per "divertir els seus amics" sense preveure el "boom" que s'ha produït. La conversa ha servit per descobrir algunes curiositats, com una faceta poc coneguda del Klaus, la d'actor de doblatge, i hem vist com la seva veu sonava a "Buscant en Nemo".  El grup, a més a més, ha acceptat el repte del programa que els ha proposat Nil Moliner: cantar una cançó amb frases de l'"APM?".

 

Però "l'APM?" no ha estat l'únic programa de TV3 que ha parlat amb els Stay Homas. El trio ha passat per altres espais de la casa durant aquests mesos de confinament. "Preguntes freqüents" va ser el primer que hi va connectar el dia 28 de març. La Cris Puig parlava amb ells des del plató del programa mentre ells compartien un petit sofà de casa seva perquè la càmera els gravés a tots tres. Els presentaven com el grup de moda i aleshores ja feien referència al fet que Michael Bubble ja havia parlat de les seves cançons, que van sorgir "de vermuteo i fent el tonto", com explicava el Rai Benet.

 

El dia de Sant Jordi, el grup va ser protagonista al "Tot es mou" i Lluís Marquina ja els presentava com un fenomen mundial que estava posant la banda sonora al confinament. El Klaus deia que, per ell, aquell Sant Jordi era un dia molt trist: "M'agrada molt Sant Jordi i no m'agrada viure'l així." Tot i això, van parlar de l'optimisme que sempre envolta les seves cançons i com gaudeixen fent-les. 

 

El grup també és un fenomen entre els nens i nenes i això es va poder comprovar a l'"InfoK". Els més petits van fer arribar moltíssimes preguntes als Stay Homas tant per a en Klaus Stroink i Rai Benet, que ja coneixien com a trompetista i baix de Buhos, com per a en Guillem Boltó, que també seguien quan cantava i tocava el trombó a Doctor Prats



I a banda de les entrevistes i les actuacions, el grup també ha estat protagonista indirecte en alguns altres programes com a "Polònia". El seu èxit "Gotta be patient" va servir de base als guionistes del programa per crear un gag musical que ajudava els polítics madrilenys del programa a reclamar que Madrid passés a la fase 1. Ells, encantats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut