El programa de documentals musicals del 33, comença el 2011 amb "Blur: el final del camí" (26 de gener i 2 de febrer), la història d'un dels grups clau del pop dels anys noranta i també la crònica de la reconstrucció d'una amistat -la dels quatre membres de Blur- que havia quedat trencada per l'èxit.

"Sputnik" presentarà al febrer "Rossy", que descobreix la història íntima i al mateix temps universal de Jordi Rossy, un dels músics de jazz més importants que ha donat mai el nostre país (bateria de prestigi internacional i pont entre Barcelona i Nova York) i la prova vivent que hi ha una altra manera d'entendre l'èxit. El documental "Rossy", coproduït per TV3, es va poder veure a l'última edició del festival de documental musical In-Edit Beefeater.

A més, al llarg del primer trimestre de l'any, el programa estrenarà una sèrie dedicada als videoclips més importants de la dècada dels 80: una col·lecció de peces comentades pels seus directors i els músics que hi participen (Duran Duran, Queen, Bon Jovi, A-ha, David Bowie, Michael Jackson, AC/DC, George Michael...) que, a banda de passar a la història de la cultura pop, van redefinir el llenguatge de l'audiovisual.

També en aquests primers mesos s'emetrà "Stones in Exile", la crònica de la gravació del que probablement sigui el millor àlbum dels Rolling Stones, "Exile on Main St.", i repassarà la llarga i fructífera carrera dels Bee Gees, estrelles de la música disco però també figures del pop.
Anar al contingut