Eudald Carbonell, a "Sota terra"
"Sota terra" és un programa d'arqueologia. L'arqueologia pot ser entretinguda? Té interès veure una colla d'arqueòlegs excavant un jaciment? "Sota terra" respon aquestes dues preguntes amb un sí rotund.

Efectivament, "Sota terra", presentat per l'actor Fermí Fernàndez, és un programa d'història. Però no només d'història. Hi ha diversió, humor, aventura i rigor. Per l'ordre que es vulgui.

Els nostres arqueòlegs són arqueòlegs de veritat, que excaven de veritat. Però també són persones amb sentit de l'humor i ganes de divertir-se.

Comandats per Eudald Carbonell, els arqueòlegs del "Sota terra" buscaran homínids de fa un milió d'anys, excavaran trinxeres de la Guerra Civil Espanyola, trobaran fortaleses medievals, viatjaran a ciutats romanes desconegudes o tafanejaran en colònies industrials¿

A cada capítol, es planteja una hipòtesi històrica que caldrà resoldre. I es busca la resposta sota terra. Excavant de debò! Són 13 capítols rodats en 13 jaciments diferents. 13 aventures arqueològiques reals per conèixer millor la nostra història. Per comprendre millor qui som i d'on venim. I també per plantejar-nos cap on anem.

"Sota terra" és arqueologia i és televisió. Una combinació original i molt, molt sorprenent.
Anar al contingut