Acompanyant l'aventura del Girona FC a la Primera Divisió, Esport3 estrena un programa íntegrament dedicat a l'actualitat del club gironí i a l'anàlisi dels partits dels blanc-i-vermells. Durant mitja hora llarga, cada setmana, exjugadors, entrenadors, periodistes i aficionats il·lustres convertiran el plató d'Esport3 en un gran espai de debat al voltant del conjunt gironí. En cas que el Girona jugui en dilluns, el programa s'emetrà l'endemà, dimarts.

Cada setmana hi haurà dos convidats a plató. Entre els analistes del programa, hi haurà els exjugadors Aday Benítez, Albert Dorca, Josep Maria Comadevall, Pitu, i Moisés Hurtado, a més de l'excapitana del Girona femení Susi Sala i l'exentrenador del club Javi Salamero. Però, a més, l'analista de "La transmissió del Girona" a Catalunya Ràdio, Francesc Cargol, oferirà setmanalment la seva anàlisi tàctica, i el programa també comptarà amb l'opinió de reconeguts gironins i seguidors del Girona com l'escriptor Josep Maria Fonalleras.

Els periodistes que segueixen el dia a dia del Girona a la ciutat també tindran el seu espai i també s'escoltarà el parer dels aficionats. I, com és lògic, no es descuidarà l'actualitat, amb entrevistes als protagonistes del dia a dia del club. De fet, el programa arrencarà amb una entrevista al director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, pocs dies després del tancament del mercat. Tot plegat, sempre amb un accent gironí però apel·lant a tots els aficionats al futbol que estiguin interessats en la trajectòria de l'equip de Míchel Sánchez.

"Som tossuts" el presenta i dirigeix Jordi Sunyer, amb la realització de Sergi Lara i la producció de Marta Colás.

Crèdits

Direcció
Jordi Sunyer

Realització
Sergi Lara

Producció
Marta Colás

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Sònia Gonzàlez

Anar al contingut