"Som el que fem" és un nou espai per a tots els públics que ens ensenya com les persones i la societat avancem constantment a través dels nostres fets. Des de fa milers d'anys, "som el que fem", perquè tot el que hem anat construint és el que ens ha permès arribar fins on som ara.
Per això aquest espai se centrarà en tot allò que fan les persones i que ens permet avançar en la història de la humanitat. Aquí hi tenen cabuda tot tipus d'accions, científiques, tecnològiques, culturals, econòmiques, socials... totes aquelles accions, sempre positives, que marquen la diferència i que ens ajuden a construir el dia a dia i, per tant, el futur.

Es tracta de posar en valor el talent de les persones i les coses que fan i aconsegueixen a través de les seves aptituds i les seves habilitats. Però també fomentar i potenciar una actitud reflectida en uns valors contemporanis i socials fonamentats en el compromís, la constància, l'esperit emprenedor, innovador, creatiu, col·laboratiu, i la passió, l'esforç o la resiliència. Valors que contribueixen al progrés de la nostra societat i que el potencien.

El programa explicarà i visualitzarà històries que estaran protagonitzades per persones o col·lectius que han aconseguit algun fet concret. Perquè "som el que fem".

Tots els divendres, després del "TN Vespre" i els dimarts i dijous dins d'"Els matins de Catalunya Ràdio".
Anar al contingut