"Som dones" és una sèrie documental sobre el món explicat per dones. Nenes, noies i dones de fins a 80 anys, amb situacions vitals i maneres de pensar molt diferents, ens ofereixen la seva història i la seva mirada, tan única com universal a la vegada.

Hem parlat de l'amor, de vincles, de néixer i morir, del compromís social, de sexe, de la feina i la maternitat, i així fins a 13 temes genèrics, un per cada capítol. Són coses que interessen a tothom i que formen part del nostre dia a dia. Temes que també afecten els homes, però que aquest cop tractem exclusivament des d'un punt de vista femení.

"Som Dones" és una sèrie oberta. No pretén fer grans sentències sobre la societat d'avui en dia, sobretot perquè les seves protagonistes només parlen de la seva vida i del seu entorn més proper i quotidià. Una visió social sense crear models ni estereotips. El que sí que es proposa és obrir portes, generar debat i visibilitzar diverses maneres de viure que conformen la nostra societat i els seus valors, perquè cada espectador es compongui el seu propi trencaclosques.

Ser dona avui en dia és una realitat canviant, rica, tot un món per descobrir. Com també ho és ser home. En definitiva, "Som dones" obre una finestra televisiva cada setmana per poder escoltar durant mitja hora un relat de dones.

 

Crèdits

Direcció
Pere Llibre

Realització i imatge
Marc Juan

Guió
Anna Camps
Laura Carulla
Txell Esteve
Anna Pérez

Muntatge
Jose M. L. Godínez
Natalia Martínez

So directe
Albert Royo

Maquillatge
Mai Nieto

Il·luminació
Iván Rodríguez

Attrezzo
Marc Pou

Segona unitat de rodatge
Pau Raya
Eduard Porta

Postproducció àudio
Ideasonora

Grafisme
Sergi Esgleas

Producció executiva TV3
Josep M. Casellas

Direcció executiva TV3
Miquel Garcia

Una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Funky Monkey

Anar al contingut