Roser Capdevila, Carme Ruscalleda, Montserat Tura, Pilarín Bayés, Verónica Blume i Teresa Forcades
Roser Capdevila, Carme Ruscalleda, Montserat Tura, Pilarín Bayés, Verónica Blume i Teresa Forcades
Les entrevistades

Pel programa passen dones que parlen de temes personals i sovint molt íntims. Ho fan en un espai de comfort, on les entrevistades poden expressar-se tranquil·lament, un plató on poden xerrar com a casa.

Al nostre sofà s'asseuen dones que el públic coneix, dones que els resultaran familiars i dones que no han vist mai. En altres paraules, gent tan mediàtica com anònima. La seva franja d'edat va dels 6 als 87 anys, i les seves professions són ben diferents.

Des d'empresàries i científiques fins a cantants, com l'Helena Miquel o la Mayte Martín, passant per dones amb ressò polític com són la Montserrat Tura o la Muriel Casals. Enginyeres, bloggers i alguna ballarina com la Sol Picó; estudiants, una sergent i un parell de dibuixants, com la Roser Capdevila i la Pilarín Bayés. Una gran cuinera com és Carme Ruscalleda, mestresses de casa, perruqueres i una model de l'altura de Verónica Blume. També convidem sociòlogues expertes en temes de gènere, com la Sara Berbel, la Marina Subirats, la Joana Gallego i la Cristina Sánchez, entre d'altres.

Dones que formen part de la indústria del cinema i la publicitat, una monja com Maria Victòria Molins, terapeutes corporals, restauradores i actrius com la Cristina Genebat o la Mont Plans. Sense descuidar aquelles dones vinculades al món de la comunicació, com ara l'Agnès Marquès, la Llucia Ramis i la Natza Farré. Aquests són alguns dels noms més coneguts de les entrevistades a "Som Dones".
Anar al contingut