Una sèrie de cicumstàncies ha tornat a reunir a Sitges un grup de persones que, durant l'adolescència, havien estat amigues. Alguns són de Sitges i altres hi estiuejaven. Tenen uns trenta anys i estan ben situats professionalment. Uns, amb càrrecs en empreses immobiliàries i hoteleres, i d'altres, com a petits empresaris o amb professions liberals.

La Irene és la directora d'un hotel molt important, centre de congressos professionals i artístics internacionals. La Lluïsa, que viu a Barcelona, és la directora d'una immobiliària que depèn del mateix consorci de l'hotel. La Clara Dots és la secretària. El Jaume, el secretari particular de la Lluïsa. El Bernat, el millor venedor de la immobiliària. La Irene, la directora de l'hotel, té al seu costat una dona eficient, la subdirectora, la Joana.

La Cinta dirigeix un "garden center". És una dona separada que viu amb el seu fill de set anys, el Max. Al "garden"  hi té un empleat, el Rafel, una mica més jove. El soci del "garden center" és el Pere, un fotògraf que molt sovint treballa per al consorci. La Vinyet, la germana del Pere, és arquitecta.

El Víctor ha tornat a Sitges per posar-se a treballar com a cap de promocions a les ordres de la Lluïsa i la Irene, antigues companyes d'adolescència.

Equip

Idea original i direcció: Eduard Cortès
Guió: Piti Español, Xesc Barceló, Eduard Cortès, Maria Jaén
Producció executiva: Sesse Espona, Joan Bas

Els protagonistes:
Marc Martínez (Víctor Carbonell)
Laura Conejero (Irene Miravent)
Carles Sabater (Pere Soler)
Àngels Bassas (Vinyet Soler)
Marta Calvó (Lluïsa Ortega)
Victòria Pagés (Cinta Albera)
Àlex Lloris (Max Stokley)
Vicenta N'Dongo (Clara Dots)
Albert Pérez (Jaume Ribes)
Àgata Roca (Joana Almirall)
Manel Barceló (Agustí Prada)
Boris Ruiz (Bernat Barrachina)
Martí Peraferrer (Rafel Vernet)

En cada capítol hi ha actors convidats

Anar al contingut