Coincidint amb la Setmana de la Cultura, el 27 d'abril ha arrencat "Sinopsi", un programa de prescripció cultural que recull l'activitat del sector a Catalunya. "Sinopsi" visualitzarà la producció cultural activa en tots els seus àmbits, i presents a la cartellera: teatre, música, cinema, literatura, còmics, exposicions, dansa...

És una proposta curta, àgil, directe, i innovadora pel que fa el format. No és un repàs de la cartellera; recollirà recomanacions de llibres i espectacles, entrevistes, opinions… "Sinopsi" no parla ni analitza ni obre un debat sobre el fet cultural, senzillament mostra el que es fa i ho fa amb la intenció de seduir, convidar i donar a conèixer la cartellera cultural a través dels seus protagonistes, creadors, consumidors i prescriptors.

El mot "Sinopsi" ens remet al món del guió, dels programes de mà, les cartelleres de cinema, la contraportada d'un llibre… també fa referència a la durada curta i als continguts bàsics i imprescindibles.

Cada capitol tindrà una durada d'uns 5 minuts i s'emetrà, inicialment, els dimarts i dijous després del "Més 3/24". El programa es podrà veure al 324, a TV3, al 33, a la carta i a les xarxes socials.

Anar al contingut