"Signes dels temps", dirigit i presentat per la periodista Montserrat Esteve

"Signes dels Temps" estrena nou format, amb un estil que combina entrevistes curtes i reportatges, dirigit i presentat per la periodista Montserrat Esteve, amb Agustí Vila a la realització, Imma Segarra a la producció i Eulàlia Tort al guió. Un espai obert i proper sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes d'aquí i d'arreu del món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.

El programa posarà en valor el sentit de la vida religiosa en una societat cada cop més secularitzada, i obrirà una finestra a l'ecumenisme i al diàleg interreligiós. També es farà ressò de la feina, encara poc visible, que fan les dones a l'Església Catòlica, i de quins són els seus anhels i reivindicacions.  I s'interessarà per la pastoral del papa Francesc, que vol una església pobre i pels pobres, reclama una ecologia integral per salvar el planeta i per la reforma històrica que ha fet eliminant el secret pontifici en els casos d'abusos sexuals.

El programa es va estrenar a Televisió de Catalunya l'any 1986 i des de llavors s'ha mantingut 33 anys en antena de manera continuada.

Anar al contingut