Andrea Ros interpreta els dos temes compostos pel líder de Mishima

Les cançons de David Carabén que posen la pell de gallina a "Si no t'hagués conegut"

És igual en quin univers estigui, l'Eduard s'enamora cada vegada de l'Elisa quan canta cançons com aquestes. Aquí teniu les emotives cançons compostes per David Carabén que l'Andrea Ros (Elisa) interpreta a "Si no t'hagués conegut"

Des que viatgem d'univers en univers a "Si no t'hagués conegut", hem pogut veure tres interpretacions d'Andrea Ros (Elisa) plenes de sensibilitat i d'amor. En el setè capítol , l'Eduard (Pablo Derqui) accedeix a una nova faceta de la seva dona, l'Elisa, desconeguda per ell: ara, ella és una gran cantant, molt reconeguda. A les portes del Palau de la Música, l'Eduard i l'Elisa es retroben i refan la seva història d'amor. Tot i que, aquesta vegada, l'Eduard es planteja si aquella és l'Elisa que ell coneix.

 

"Tu no en saps res, de mi"

Un dels moments més intensos del capítol d'ahir, és quan veiem l'Elisa damunt de l'escenari del Palau de la Música. Ella decideix cantar per expressar a l'Eduard els seus sentiments, mentre ell la mira incrèdul i enamorat. "Tu no en sap res, de mi" és la segona cançó que David Carabén, líder de Mishima, ha compost per la sèrie; la interpreta Andrea Ros. Si escolteu atentament la lletra entendreu com es va trencar el cor de l'Elisa la nit que l'Eduard va prendre una bifurcació, quan va decidir no entrar a casa seva i trencar amb ella.

 

"El risc d'ara"

Hi ha un segon moment musical emocionant en el capítol setè, quan l'Elisa canta "El Risc d'Ara": un altre tema compost per Carabén i que ja havíem descobert, anteriorment, en un altre univers, quan ella i l'Eduard eren més joves. L'Elisa, cantant, per fi pot dedicar a l'Eduard "Si no és amor, qui t'omple el pit de papallones?". L'Eduard no l'havia vist mai actuar. Però a quin Eduard dedica la cançó?

 

 

Dues Elises molt diferents interpretant la mateixa cançó. Quina et quedes? La del capítol 7 o la del capítol 3?

 

Nous capítols de "Si no t'hagués conegut", cada dilluns, a les 21.55. Recupera'ls a la carta, aquí.

VÍDEOS RELACIONATS