Una pel·lícula sobre la precarietat de la situació laboral actual

S'estrena la comèdia negra "Para toda la muerte", a la gran pantalla

"Para toda la muerte", la comèdia d'embolics d'Alfonso Sánchez, participada amb TV3, s'estrena aquest divendres a les sales comercials.

La tercera pel·lícula d'Alfonso Sánchez, "Para toda la muerte", una col·laboració de TV3, s'estrena aquest divendres als cinemes. Aquesta comèdia negra d'embolics, que té el seu paral·lelisme en els sainets del s. XVIII, irromp a la cartellera amb ganes de fer riure els espectadors i, alhora, posar de manifest la precarietat de la situació laboral actual.

Al centre, Alberto López a
Al centre, Alberto López a "Para toda la muerte"

Alberto López repeteix com a actor protagonista. Interpreta José Vicente, un jove una mica acomplexat que viu a casa els pares de la seva xicota, amb ella. Fa vuit anys que estudia per entrar en el club dels afortunats i anhela aconseguir una plaça de funcionari a l'administració pública que el tregui de la penosa situació en què es troba.

 

El conflicte es materialitza quan, pensant haver aprovat la convocatòria de plaça, rep una trucada que li diu que hi ha hagut un error en les llistes de publicació. Ell és el suplent, i no el titular de la vacant. Davant de la impossibilitat d'explicar el malentès a la seva "nòvia" i a la família, orquestra un pla per anar a casa del guanyador i matar-lo. Serà realment capaç de fer-ho?

Una escena de
Una escena de "Para toda la muerte"

Els secundaris, un conjunt de personatges caricaturescos (el director Alfonso Sánchez, Estefanía de los Santos, Joaquín Ortega, Josep Maria Riera (conegut per el seu paper de Superlópez), Marta Tomasa, Fernanda Orazi, María Cabrera Vasco i Mila Fernández), alimenten una concatenació de despropòsits que s'interposaran en els plans que havia ideat en José Vicente.

Caòtica i amb un punt de surrealisme, la pel·lícula mostra la part més fosca de les situacions desesperada. És una producció de Mundo Ficción, Enciende TV, Canal Sur Televisión i Junta d'Andalusia amb la participació de TV3.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut