Amb la participació de TV3

S'estrena als cinemes la nova pel·lícula d'Oriol Paulo, "Los renglones torcidos de Dios"

Arriba als cinemes "Los renglones torcidos de Dios", participada per TV3. La nova pel·lícula d'Oriol Paulo, que ha estat seleccionada al Festival de Cinema de Sant Sebastià, està protagonitzada per Bárbara Lennie, Eduard Fernández i Pablo Derqui, entre d'altres.

"Los renglones torcidos de Dios" és l'adaptació de la novel·la homònima de Torcuato Luca de Tena, firmada per Oriol Paulo. A la pel·lícula, Bárbara Lennie dona vida a una dona ingressada en un centre psiquiàtric que assegura ser investigadora privada.

Lennie encapçala un repartiment que completen intèrprets com Eduard Fernández, Pablo Derqui, Lluís Soler, Javier Beltrán i Txell Aixendri, entre d'altres.

Havent passat pel Festival de Sant Sebastià, el cineasta Oriol Paulo estrena aquesta cinta després que les seves pel·lícules "Contratemps" i "Durant la tempesta" hagin estat èxits a la Xina.

Sinopsi

Alice és una investigadora privada que ingressa en un hospital psiquiàtric simulant una paranoia per recollir proves del cas en què treballa: la mort d'un intern en circumstàncies poc clares. Tot i així, la realitat a la qual s'enfrontarà mentre està tancada superarà les seves expectatives i posarà en dubte el seu propi seny. Un món desconegut i apassionant es mostrarà davant dels seus ulls. El curs que prendran els esdeveniments la farà passar de detectiu a sospitosa en un joc de pistes, en què res és el que sembla.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut