Una escena d'"Unitat d'investigació"
Una escena d'"Unitat d'investigació"
De dilluns a divendres, a partir de les 16.45, a TV3

Sèries policíaques a la tarda, a TV3

A partir del 25 de juliol, tardes de sèries policíaques a TV3 amb "Unitat d'investigació", "Julie Lescaut" i "Els misteris d'en Murdoch"

Cada tarda, de dilluns a divendres:

"Unitat d'investigació", a les 16.45

Torna la unitat d'elit de la gendarmeria francesa. A França, les ciutats importants tenen una unitat d'investigació que resol els crims i delictes més greus i complexos. Un assassinat, una desaparició o una violació denunciada a la brigada local atrauen el focus de la unitat d'elit de la gendarmeria i un equip d'especialistes es dedica a resoldre situacions fosques i plenes d'intriga.

"Julie Lescaut", a les 17.45

Torna la comissària francesa més famosa. Julie Lescaut és una detectiu que treballa al Departament d'Investigació Criminal de París. La seva feina no és fàcil, ja que sempre s'ha considerat un lloc d'homes, i els seus companys no estan disposats a posar-li fàcil. A més, ho ha de compaginar amb l'educació de les seves filles.

"Els misteris d'en Murdoch", a les 19.25

Capítols nous d'aquesta sèrie canadenca on l'acció, el drama i el misteri policial arriben amb en William Murdoch (Yannick Bisson), un jove i atractiu detectiu que fa servir tècniques poc convencionals i força modernes per a l'època, com ara empremtes digitals o proves forenses, per resoldre els assassinats més horribles de la ciutat.

Anar al contingut