Abel i Dani es retroben set anys després d'haver acceptat la seva homosexualitat
"Sense ficció": "Atrapades entre dos mons"

"Vaig haver de fer teràpia antigai"

Com algunes de les noies d'"Atrapades entre dos mons", en Dani i l'Abel també han patit el rebuig de la seva comunitat, vinculada en el seu cas als cristians evangelistes, pel fet de ser homosexuals: "No té a veure amb les religions, sinó amb la inflexibilitat."

 

"Es parla molt que a les comunitats islàmiques hi ha moltíssima homofòbia, unes pràctiques de violència molt forta, però realment no té tant a veure amb quin tipus de religió, sinó amb quins límits i quina permeabilitat té aquesta religió per poder ser tu mateix.", Abel

 

L'Abel formava part de la comunitat cristianoevangelista fins que en va sortir ja fa anys. Havia fet pública la seva homosexualitat i va entrar en una teràpia antigai, on el van aïllar i el van interrogar sobre les seves relacions, els noms de les persones amb qui havia intimat i van intentar revertir la seva sexualitat.

 

 

L'Abel i el Dani són dos joves que s'han desvinculat de les seves comunitats a causa del rebuig de la seva homosexualitat. Primer va ser l'Abel, fa set anys. El Dani recorda que "era el comentari de tothom... L'Abel s'ha desencarrilat —deien—, se l'ha emportat el dimoni". El Dani va portar una doble vida durant molt de temps, fins que es va enamorar, va sortir de l'armari i  va haver de deixar enrere els vincles amb l'església i els feligresos.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut