• Desemparats. El dolor
  Veure vídeo

  Desemparats. El dolor

  Primer capítol de la minisèrie documental d'investigació sobre les retirades de menors per part de l'administració. En la majoria de casos estan justificades, però el documental aborda les errades del sistema. Centenars de famílies trencades per protocols qüestionables, construïts per protegir els menors.

 • Espies en l'arena. Objectiu Espanya
  Veure vídeo

  Espies en l'arena. Objectiu Espanya

  La inèdita i tràgica història d'un grup de republicans espanyols, exiliats al nord d'Àfrica, al servei de la intel·ligència militar dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial. Disponible a la carta fins al 14 de juny.

 • Els homes del silenci
  Veure vídeo

  Els homes del silenci

  Els homes del silenci és la història poc coneguda del grup de persones que van treballar a la rebotiga de la política per fer possible el restabliment de la Generalitat de Catalunya i el retorn de Josep Tarradellas a Catalunya el 23 d'octubre del 1977.

 • Un monstre al cap
  Veure vídeo

  Un monstre al cap

  Jean Carper és una periodista mèdica dels Estats Units amb una llarga carrera a la CNN i a la premsa escrita. Passada la vuitantena descobreix que és portadora d'un gen que la predisposa a patir la malaltia d'Alzheimer, i es proposa conèixer a fons aquest trastorn consultant els especialistes capdavanters d'arreu del món. Així descobreix la sorprenent història d'una malaltia envoltada de misteri i d'una aurèola apocalíptica més pròpia d'una pel·lícula de terror, i que no sempre es correspon amb la realitat.

 • La música és vida
  Veure vídeo

  La música és vida

  La música és vida" recull l'experiència de mesos d'uns estudiants de batxillerat de Sabadell que fan el seu treball de recerca sobre quins efectes pot tenir la música en els pacients d'Alzheimer.

 • La teoria sueca de l'amor
  Veure vídeo

  La teoria sueca de l'amor

  El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecta amb una qualitat de vida altíssima. Però, realment és un país feliç? És possible que la població més autònoma i independent del món estigui insatisfeta? "La teoria sueca de l'amor" estarà disponible a la carta fins al 3 de maig del 2018.

 • Dins el mateix vaixell
  Veure vídeo

  Dins el mateix vaixell

  Aquest documental ens presenta la situació econòmica mundial actual i busca solucions als problemes. Aborda qüestions com la globalització, la distribució de la riquesa i el treball i l'explotació dels recursos del planeta. Economistes, historiadors i persones del carrer exposen reptes i possibles solucions als problemes, com la renda mínima garantida.

 • 17A: Deures pendents
  Veure vídeo

  17A: Deures pendents

  Montserrat Besses i Joan Carles Peris presenten un programa en directe en què es tracta, entre altres temes, el paper de l'escola en el moment de detectar i evitar processos de radicalització. Tenim les eines adequades? Quin ha de ser el paper dels docents?

 • 17A: Lliçons apreses?
  Veure vídeo

  17A: Lliçons apreses?

  "17A: lliçons apreses?", produït per TV3, dirigit per Montserrat Besses i realitzat per Pere López, té l'objectiu d'analitzar i comprendre els processos, els comportaments i els patrons de conducta que es donen en els atemptats terroristes. El punt de partida és el "No tinc por" dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017.

 • Ciutats a contrallum
  Veure vídeo

  Ciutats a contrallum

  "Ciutats a contrallum" cartografia l'ànima de quatre ciutats que evoquen la idea de destrucció en la dècada dels 90: Kigali, Sarajevo, Beirut i Medellín, a través de les històries dels seus habitants. Un viatge cap a l'esperança, a través d'una història de ciutats i ciutadans admirables, que dia a dia intenten superar les conseqüències del fanatisme

 • Constructing Albert
  Veure vídeo

  Constructing Albert

  El documental explica l'aventura de l'Albert Adrià per construir elBarri, un innovador circuit gastronòmic a Barcelona format per sis restaurants que ja acumula diverses estrelles Michelin. Un projecte per construir-se a si mateix, per alliberar-se del pes del seu germà Ferran Adrià i de la marca que el va ajudar a convertir-se en sinònim de creativitat culinària, El Bulli.

 • Pepe Fons, el productor
  Veure vídeo

  Pepe Fons, el productor

  Molts hem crescut amb els seus anuncis. Formen part de la nostra cultura visual i fins i tot els hem incorporat en el nostre llenguatge, com quan fem servir l'expressió "cuerpo Danone". En aquest documental coneixerem qui hi havia al darrere.

 • Les 7 caixes
  Veure vídeo

  Les 7 caixes

  Aquesta és la història de Dory Sontheimer, una farmacèutica i òptica catalana d'origen alemany que, educada com a catòlica en l'Espanya de Franco i després de la mort dels seus pares, descobreix la identitat real de la seva família: generacions de jueus amb una dramàtica història de persecució i que va ser víctima de l'Holocaust nazi.

 • Gamper, l'inventor del Barça
  Veure vídeo

  Gamper, l'inventor del Barça

  Documental que descobreix, en totes les facetes de la seva vida, Hans Gamper, el personatge més important i alhora més desconegut del millor club esportiu del món, el FC Barcelona

 • La filharmònica de l'abocador
  Veure vídeo

  La filharmònica de l'abocador

  El multipremiat i emotiu documental de l'Orquestra d'Instruments Reciclats de Cateura, una agrupació musical del Paraguai que toca amb instruments fets a partir de materials de les escombraries. Una història sobre el poder transformador de la música en un entorn de pobresa i contaminació ambiental.

Anar al contingut