• Entrevista a Ramon Folch
    Veure vídeo

    Entrevista a Ramon Folch

    Joan Salvat conversa amb el socioecòleg Ramon Folch sobre la viabilitat d'una nova economia al voltant del canvi climàtic.

    Joan Salvat conversa amb el socioecòleg Ramon Folch sobre la viabilitat d'una nova economia al voltant del canvi climàtic.

  • Joan Salvat entrevista Fabio Wuytack, director de "Persona non grata"
    Veure vídeo

    Joan Salvat entrevista Fabio Wuytack, director de "Persona non grata"

    Abans de l'emissió del documental, conversarem amb Fabio Wuytack, fill de Franz Wuytack, que, entre d'altres aspectes, ens explicarà com va ser l'experiència de narrar en aquest documental la vida convulsa del seu pare, sacerdot i revolucionari a Veneçuela.

    Abans de l'emissió del documental, conversarem amb Fabio Wuytack, fill de Franz Wuytack, que, entre d'altres aspectes, ens explicarà com va ser l'experiència de narrar en aquest documental la vida convulsa del seu pare, sacerdot i revolucionari a Veneçuela.

  • Querida Doña Elena - capítol 1
    Veure vídeo

    Querida Doña Elena - capítol 1

    Un treball de producció pròpia que ens transporta a l'època dels pitjors anys del franquisme, a través de testimonis i de cartes descobertes, completament abandonades en unes caixes, ara fa tres anys: les cartes del consultori radiofònic d'Elena Francis. Una descoberta que, per primera vegada, ara surt a la llum.

    Un treball de producció pròpia que ens transporta a l'època dels pitjors anys del franquisme, a través de testimonis i de cartes descobertes, completament abandonades en unes caixes, ara fa tres anys: les cartes del consultori radiofònic d'Elena Francis. Una descoberta que, per primera vegada, ara surt a la llum.

  • Restaurare, una història de les cuines del món
    Veure vídeo

    Restaurare, una història de les cuines del món

    Barcelona és el restaurant d'Europa, la ciutat amb l'índex de bars i restaurants més alt de l'estat espanyol, país que lidera el sector de l'hostaleria al continent. Igualment, és una de les ciutats amb més diversitat cultural. Tot i que el "boom" de la immigració estrangera és força recent, la seva participació en la gastronomia local es remunta al segle XVIII.

    Barcelona és el restaurant d'Europa, la ciutat amb l'índex de bars i restaurants més alt de l'estat espanyol, país que lidera el sector de l'hostaleria al continent. Igualment, és una de les ciutats amb més diversitat cultural. Tot i que el "boom" de la immigració estrangera és força recent, la seva participació en la gastronomia local es remunta al segle XVIII.

  • La cuina exòtica de Barcelona
    Veure vídeo

    La cuina exòtica de Barcelona

    Parlem del documental "Restaurare, una història de les cuines del món" amb Josep Maria Romero, autor de la primera guia de restaurants exòtics de Barcelona, i Txung Takarpa, restauradora.

    Parlem del documental "Restaurare, una història de les cuines del món" amb Josep Maria Romero, autor de la primera guia de restaurants exòtics de Barcelona, i Txung Takarpa, restauradora.

Anar al contingut