Una imatge de "The Beatles: Eight days a week"
El mític grup de pop-rock de Liverpool estava format -d'esquerra a dreta- per George Harrison, John Lennon, Paul McCartney i Ringo Starr
Els excepcionals anys de gira de The Beatles

"The Beatles: Eight days a week", l'extraordinari viatge de la banda que va revolucionar la música

Ron Howard, director d'"Una ment meravellosa", "El codi Da Vinci" i "Apol·lo 13" i guanyador de dos Oscars, s'endinsa en els excepcionals anys de gira de The Beatles des de la perspectiva del grup i també dels fans. La pel·lícula s'ha rodat amb l'estreta col·laboració de Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono Lennon i Olivia Harrison i compta amb material audiovisual exclusiu

Ron Howard dirigeix aquest laboriós projecte, produït per Imagine Entertainment i Apple Corps, la companyia que ha gestionat tots els drets de The Beatles des del 1968.

The Beatles van fascinar des del seu llegendari debut nord-americà a "El show de Ed Sullivan", el 1964. Van transformar la música i la cultura popular per sempre amb els seus discos i aparicions televisives. Ron Howard explora la història de The Beatles a través dels seus concerts en grup, des dels seus inicis, en què actuaven en petits clubs de Liverpool i Hamburg, fins a les seves gires mundials sense precedents en estadis a Nova York, Melbourne o Tòquio.

"The Beatles: Eight days a week" és el primer llargmetratge documental autoritzat per The Beatles des de la seva ruptura el 1970. El film ofereix material d'arxiu excepcional i mai vist d'actuacions i entrevistes, a més de les noves entrevistes als dos membres del grup Paul McCartney i Ringo Starr. La cinta retrata l'espectacular salt a la fama de The Beatles i el cost que va suposar per als seus integrants, pel qual van detenir completament les gires l'agost del 1966. A partir d'aquell moment van dedicar la seva energia a gravar temes en estudi que van revolucionar el panorama musical.

 

Fitxa tècnica
Direcció: Ron Howard
Producció: Nigel Sinclair, Scott Pascucci, Brian Grazer i Ron Howard
Guió: Mark Monroe
Muntatge: Paul Crowder
Intèrprets: John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrison
Regne Unit, Estats Units
2016

"The Beatles: Eight days a week" és una producció de Imagine Entertainment i Apple Corps.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut