Per aprendre a entendre's i estimar-se, els protagonistes de "Desfent nusos" han necessitat ajuda. Demanar-la i acceptar-la no sempre és fàcil
Dimarts, 14 de desembre, a "Sense ficció"

"Sense ficció" estrenarà "Desfent nusos" la setmana de La Marató, dedicada enguany a la salut mental

El documental ha estat guardonat recentment al Terra Gollut Film Festival i al Legendary DOC Independent Film Festival de Los Angeles

"Sense ficció" estrenarà el pròxim 14 de desembre, coincidint amb la setmana de La Marató, el documental "Desfent nusos" ("Des-Nudos"). En aquest documental set joves parlen obertament dels seus problemes de salut mental i de com afecten la seva vida personal i la seva visió del món. "Desfent nusos" és un cant d'amor i d'esperança a la vida i als vincles i les relacions humanes que ens uneixen i ens sostenen.

"Desfent nusos" va ser guardonat en l'última edició de Terra Gollut Film Festival, certamen català de cinema itinerant, compromès i amb acció social, amb el Premi del Públic. Aquest és el tercer premi per a "Desfent nusos", que al Legendary DOC Independent Film Festival de Los Angeles ja havia rebut el premi a la Millor Direcció i el Premi del Públic.

Dirigit per Txell Esteve i Diana Casellas, guionat per Txell Esteve i amb realització de Marc Juan, el documental ha estat produït per l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, que a més de cuidar i acompanyar persones en situació de vulnerabilitat, també treballa per sensibilitzar la societat, trencar prejudicis i fomentar la inclusió social.

Podeu veure el tràiler de "Desfent nusos" ("Des-Nudos") aquí.

ARXIVAT A:
La MaratóSalut
Anar al contingut