"Receptes per al desastre"

EMISSIÓ: dijous 6 de gener. "Què passa quan una família jove deixa de consumir productes derivats del petroli durant tot un any?" Un documental sobre

EMISSIÓ: dijous 6 de gener.

"Què passa quan una família jove deixa de consumir productes derivats del petroli durant tot un any?"
Un documental sobre el canvi climàtic que mostra com els dolents de la pel·lícula no són les indústries i les empreses sinó nosaltres mateixos.
El documental, protagonitzat per la família del director John Webster, mostra com en l'essència de la imminent catàstrofe climàtica hi ha els petits errors que tots i cadascun de nosaltres cometem cada dia. Tot allò que fem i que també deixem de fer. Jonh Webster, director del documental, convenç la seva dona i els seus dos fills perquè tota la família comenci un període de "desintoxicació o de celibat del petroli" durant tot un any, però sense abandonar el seu estil de vida de família de classe mitjana. L'experiència es convertirà en tragicomèdia i la família Webster acabarà qüestionant els seus valors, posant a prova la força de voluntat i, en última instància, la seva felicitat en un documental que pren l'estructura d'un receptari per donar, en tretze receptes, consells per tothom per minimitzar l'impacte del canvi climàtic.

Veure la nota de premsa del documental.
Anar al contingut